domov

   domov  

   natisni  

   zemljevid strani  

   e-pošta  

   kolofon
Novice
Novice

24.01.18 SPOROČILO ZA JAVNOST -Izdelki Mesnin dežele Kranjske so neoporečne kakovosti

Izdelki Mesnin dežele Kranjske so neoporečne kakovosti

Ljubljana, 24. januarja 2018 -  Do zaprtja obrata št. 86 Mesnin dežele Kranjske v Zalogu v Ljubljani je 22. januarja prišlo zaradi zamud pri odpravi vzdrževalnih napak in posodabljanju razvojno-tehnološke dokumentacije.
Podjetje je večino tehničnih napak že odpravilo, razvojno-tehnološko dokumentacijo pa bo posodobilo v roku 14 dni.

Ljubljanska enota Inšpekcije za varno, hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je izdala podjetju Mesnine dežele Kranjske (MDK) odločbo o zaprtju proizvodnega obrata št. SI 86 ES, ker je zamudil rok za izvedbo ureditvenih odločb.
Te je namreč po prejemu odločb začel izvajati, vendar jih ni pravočasno zaključil. Podjetje MDK zamudo obžaluje in izjavlja, da bo vse vzdrževalno-tehnične in dokumentacijske napake odpravilo  do 7. februarja 2018.  
Kupcem izdelkov Mesnine dežele Kranjske  zagotavlja, da so varni in neoporečne kakovosti ter niso predmet odločbe.  
Mesnine dežele Kranjske so vse svoje kupce že 20. januarja obvestile o začasnem zaprtju obrata, ki ni povezano s kakovostjo izdelkov,
ter jim prav tako zagotovilo, da so vsi izdelki varni in skladni z zahtevami standarda IFS (International food  standard).
V podjetju pričakujejo, da bodo v mesecu dni zagotovili tekočo oskrbo kupcev s priljubljenimi izdelki Mesnin dežele Kranjske.


zaposlujemo
zaposlujemo sklop delo

Smo družba, ki je z nenehnim vlaganjem v tehnologijo, razvoj in posodobitev proizvodnje, postala največja mesnopredelovalna industrija v Sloveniji. K sodelovanju vabimo vse, ki se želijo pridružiti uspešnemu kolektivu in s svojim znanjem ter delom prispevati k realizaciji zastavljenih ciljev.

ogled prostih delovnih mest...

novice
SPOROČILO ZA JAVNOST -Izdelki Mesnin dežele Kranjske so neoporečne kakovosti

si.Brand *****